«Παίζουμε βιβλίο;»

Βασισμένο σε ομώνυμο βιβλίο της κας Βίκυς Ξανθοπούλου από τις Εκδόσεις  Παπαδόπουλος.

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αιτ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»ΟΚΑΝΑ  θα υλοποιήσει την τρέχουσα σχολική χρονιά 2022 -2023 Πρόγραμμα Κοινωνικής & Συναισθηματικής Αγωγής για μαθητές  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα:

«Παίζουμε βιβλίο;»

Σκοπός του προγράμματος είναι μέσα από την γνωριμία με τους ήρωες του βιβλίου οι μαθητές να ενθαρρυνθούν να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, να επιλύσουν προβλήματα αναπτύσσοντας την κριτική τους ικανότητα χρησιμοποιώντας λειτουργικούς τρόπους συμπεριφοράς.

Οι θεματικές ενότητες που περιλαμβάνονται είναι : η επίλυση δύσκολων καταστάσεων, οι διαπροσωπικές σχέσεις, η έκφραση και διαχείριση συναισθημάτων.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε 6 εβδομαδιαίες συναντήσεις διάρκειας 2 διδακτικών ωρών και απευθύνεται στους μαθητές  Γ & Δ  Δημοτικών Σχολείων  της Π.Ε Αιτ/νίας.

Υπεύθυνη Προγράμματος :

Ιωάννα Σταθοπούλου, Κοινωνική Λειτουργός, MSc, Επιστημονικό Στέλεχος ΚΠ

Αιτήσεις μπορείτε να στέλνετε MONO HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, (κατεβάστε την αίτηση) στην διεύθυνση odysse@agr.forthnet.gr από Δευτέρα 26/09 έως και Παρασκευή 07/10 (τηλέφωνα επικοινωνίας: 2641055275, 2641028770)

Η Επιστημονικά Υπεύθυνη
Dr Αθανασία Δημητρίου