ΟΜΑΔΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

image001Στη σύγχρονη καθημερινότητα μια γυναίκα καλείται να εναλλάσσει διαρκώς κοινωνικούς ρόλους (μητέρα, εργαζόμενη, κόρη, σύντροφος), χωρίς να έχει συχνά χρόνο για τον εαυτό της και τις προσωπικές της ανάγκες. Η ζωή της χαρακτηρίζεται από αγχώδεις ρυθμούς, καθώς προσπαθεί να καλύψει πολλαπλές και σύνθετες ανάγκες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την όξυνση της ανάγκης της σύγχρονης γυναίκας για στήριξη και επαναπροσδιορισμό του εαυτού της και των σχέσεών της με τους άλλους.

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αιτ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – Ο.ΚΑ.ΝΑ, θα υλοποιήσει στο τρέχον έτος Βιωματική Ομάδα Γυναικών που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες (από 18 χρονών και άνω).

Στόχος της ομάδας είναι η υποστήριξη και ενδυνάμωση της γυναίκας στο πλαίσιο μιας βιωματικής συνεργατικής εμπειρίας, στην οποία τα μέλη της επιλύουν προσωπικά ζητήματα ανάλογα με τα αιτήματά τους, ενώ παράλληλα μοιράζονται τις εμπειρίες τους σε ένα ασφαλές και εμπιστευτικό περιβάλλον.

Η ομάδα θα έχει διάρκεια 12 συναντήσεις (1 ανά 15ήμερο). Κάθε ομαδική συνεδρία θα διαρκεί 2.5 ώρες και έχει όριο συμμετοχής (μέγιστος αριθμός γυναικών: 13)

Υπεύθυνη Ομάδας: Κωστούλα Μάκη, Ψυχολόγος, MSc, Ph.D

Αιτήσεις μπορείτε να αποστέλλετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση odysse@agr.forthnet.gr ή στη Γραμματεία του Κέντρου Πρόληψης (υπάρχουν διαθέσιμες έντυπες αιτήσεις)  όλες τις εργάσιμες ημέρες  (τηλέφωνα επικοινωνίας: 2641055275 και 2641028770) από 08.00-14.00 έως και την Παρασκευή 02/10/2015

Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Κατεβάστε την αίτηση από εδώ