Ομάδα Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης «Αναζητώντας τον κρυμμένο θησαυρό»

Screenshot_1

«Δεν μπορείς να διδάξεις τίποτα στον άνθρωπο.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον βοηθήσεις
ν’ ανακαλύψει αυτό που έχει μέσα του».

Γαλιλαίος 

Ομάδα Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης «Αναζητώντας τον κρυμμένο θησαυρό» 

Έχουμε γεννηθεί για να ανήκουμε σε μια ομάδα. Το αίσθημα αυτό του «ανήκειν» μας δίνει τη δυνατότητα να εξελισσόμαστε τόσο νοητικά, όσο και συναισθηματικά. Η σημερινή όμως εποχή επιβάλλει γρήγορους ρυθμούς ζωής με αποτέλεσμα το έντονο άγχος και τη συναισθηματική απομόνωση. Όλη αυτή η κατάσταση έχει ως συνέπεια να επωμιζόμαστε όλοι πολλές ευθύνες παραμερίζοντας έτσι τις προσωπικές μας ανάγκες.

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αιτ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – Ο.ΚΑ.ΝΑ. θα υλοποιήσει στο τρέχον έτος Βιωματική Ομάδα Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης ενηλίκων.

Η ομάδα απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να εκφράσουν τους προβληματισμούς και τα συναισθήματά τους μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, να δεχτούν υποστήριξη και ανατροφοδότηση και να αναπτύξουν πιο λειτουργικές συμπεριφορές στο εδώ και τώρα.

Η ομάδα θα είναι πρωινή. Θα πραγματοποιηθούν 12 συναντήσεις. Κάθε συνάντηση θα διαρκεί δύο (2) ώρες και θα πραγματοποιείται ανά δεκαπενθήμερο στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15

Προηγούνται οι ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν συμμετάσχει ξανά σε άλλα προγράμματα ψυχικής υγείας του Κέντρου Πρόληψης.

Υπεύθυνη Ομάδας: Αρετή Μπαζάκα, Ψυχολόγος, MSc.

Αιτήσεις μπορείτε να αποστέλλετε ηλεκτρονικά (κατεβάστε την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ) στη διεύθυνση odysse@agr.forthnet.gr  από  10/10 έως και 25/10 (τηλέφωνα επικοινωνίας: 26410 55275 και 26410 28770).

Με εκτίμηση
Dr Aθανασία Δημητρίου
Επιστημονικά Υπεύθυνη ΚΠ