Δίκτυο πολιτών ΊΘΑΚΕΣ’

Το Δίκτυο πολιτών ΊΘΑΚΕΣ’ θα αποτελεί  έναν ενεργό σύλλογο με νόμιμο Καταστατικό και Διοικητικό Συμβούλιο, που θα δραστηριοποιείται στην τοπική κοινωνία, εξυπηρετώντας τους σκοπούς της καθολικής αλλά και επικεντρωμένης πρόληψης.

Θα έχει αυτόνομη αλλά παράλληλη δράση με το Κέντρο Πρόληψης & Εικαστικής Παρέμβασης του Δήμου Αγρινίου ‘ΙΘΑΚΕΣ’, αλλά θα εξυπηρετεί τους ίδιους στόχους:

  • Την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας σε παιδιά και ενήλικες
  • Τη δικτύωση στην τοπική κοινωνία αλλά και ευρύτερα
  • Τη σύνδεση της καθολικής πρόληψης με άλλους χώρους της τοπικής αυτοδιοίκησης
  • Τη δημιουργία χώρου δημιουργικής βιωματικής απασχόλησης για παιδιά
  • Tη δημιουργία ‘πολλαπλασιαστών’ στελεχών πρόληψης

Στο Δίκτυο Πολιτών ‘ΙΘΑΚΕΣ’ έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει οποιοσδήποτε ενήλικος πολίτης από την τοπική κοινωνία και όχι μόνο συμπληρώνοντας τη φόρμα συνέντευξης που θα υποβάλλεται προς έγκριση αλλά και την Υπεύθυνη Δήλωση, που θα βρείτε στη σελίδα www.kp-odysseas.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Επιπλέον εάν εκπροσωπείτε κάποιο Νομικό πρόσωπο μπορείτε να υποβάλετε αίτηση κάνοντας κλικ ΕΔΩ συμπληρώνοντας τη φόρμα συνέντευξης φορέων που θα υποβάλλεται προς έγκριση αλλά και την Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμιμου Εκπροσώπου.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά, είτε εγγράφως από τον ίδιο τον-την ενδιαφερόμενο-η, στη Γραμματεία του Κέντρου Πρόληψης ‘ΟΔΥΣΣΕΑΣ’ (Φλώρας Καραπαπά 3 – Αγρίνιο 30 131 -1ος όροφος), εργάσιμες ώρες καθημερινά.

Ο πρώτος κύκλος αιτήσεων θα ξεκινήσει τη  Δευτέρα  06/05/2019 και θα λήξει την Παρασκευή  24/05/2019

Αφότου συλλεχθούν οι απαραίτητες νομικά αιτήσεις θα πραγματοποιηθεί ολομέλεια, ώστε να προβούν τα Μέλη σε απαραίτητες διαδικασίες για τη νομική σύσταση  του Δικτύου και την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου.

Τηλέφωνα πληροφοριών: 2641 0 28770 & 55275