Βιωματική Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης ενηλίκων «Ψάχνοντας καινούργια μονοπάτια…»

Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης
«Ψάχνοντας καινούργια μονοπάτια…»

monopatia

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αιτ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – Ο.ΚΑ.ΝΑ. θα υλοποιήσει στο τρέχον έτος Βιωματική Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης ενηλίκων.

Η ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης είναι ένας προστατευμένος και ασφαλής χώρος όπου το κάθε μέλος έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του, να κατανοήσει τους ρόλους που έχει στην καθημερινότητά του, να εκφράσει τους προβληματισμούς και τα συναισθήματά του, να δεχτεί υποστήριξη και ανατροφοδότηση και να αναπτύξει πιο λειτουργικές συμπεριφορές στο εδώ και τώρα.

Οι συναντήσεις της ομάδας θα ξεκινήσουν το Νοέμβριο και θα ολοκληρωθούν το Μάιο και θα πραγματοποιούνται ανά δεκαπενθήμερο (κάθε δεύτερη Τετάρτη) στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης. Η διάρκειά τους θα είναι δύο (2) ώρες/συνάντηση (17.30 – 19.30). Η ομάδα είναι κλειστού τύπου, δηλαδή δεν υπάρχει δυνατότητα προσέλευσης νέων μελών στο διάστημα αυτό.

Ο μέγιστος αριθμός μελών στην ομάδα είναι 20 άτομα.

Επισημαίνεται ότι θα προηγηθούν οι ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν συμμετάσχει ξανά σε άλλα προγράμματα ψυχικής υγείας του Κέντρου Πρόληψης ακολουθώντας αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Μετά την ολοκλήρωση της ομάδας θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Υπεύθυνη Ομάδας: Αρετή Μπαζάκα, Ψυχολόγος, MSc.

Αιτήσεις μπορείτε να αποστέλλετε ηλεκτρονικά (κατεβάστε την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ) στη διεύθυνση odysse@agr.forthnet.gr από 17/10 έως και 31/10 (τηλέφωνα επικοινωνίας: 26410 55275 και 26410 28770).

Η Επιστημονικά Υπεύθυνη ΚΠ
Dr Aθανασία Δημητρίου