Αν ψάξεις… θα βρεις!!

Screenshot_1

Πρόγραμμα Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας και Ενίσχυσης της Ψυχικής Ανθεκτικότητας

Το Κέντρο Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αιτωλ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας (Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων), θα υλοποιήσει μέσα στην τρέχουσα σχολική χρονιά 2017-2018 Πρόγραμμα Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας  που αφορά σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους μαθητές της τάξης. Σκοπός του προγράμματος είναι η  ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας, η σύνδεση των μαθητών με τις ικανότητες και τις δυσκολίες τους και η διάκριση και αποδοχή των διαφορετικών εκδοχών της ταυτότητας.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 6 δίωρες συναντήσεις (1 συνάντηση/15 ημέρες). Κάθε σχολική μονάδα μπορεί να αποφασίσει ποιο τμήμα θα συμμετέχει. Οι Ενότητες του Προγράμματος ενδεικτικά θα περιλαμβάνουν θέματα εφηβείας, ταυτότητας, σχέσεων, εξαρτήσεων, ψυχικής ανθεκτικότητας).

Υπεύθυνη Προγράμματος: Λαμπρινή Τραυλού, Ψυχολόγος, Msc.

Αιτήσεις μπορείτε να αποστέλλετε ηλεκτρονικά (κατεβάστε την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ) στη διεύθυνση: odysse@agr.forthnet.gr  από Δευτέρα 25/9 έως και Παρασκευή 6/10  (τηλέφωνα επικοινωνίας: 26410 55275 και 26410 28770).