Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση: ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

image001Αγαπητοί  μας Εκπαιδευτικοί,

Η Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – Ο.ΚΑ.ΝΑ.,  ξεκινώντας το σχεδιασμό για το τρέχον σχολικό έτος 2015-16 και έχοντας  μια πολύ στενή και αποτελεσματική συνεργασία μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια, θα υλοποήσει σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια  Εκπαίδευση ΠΕ Αιτωλ/νίας (Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων), πιλοτικά στις σχολικές μονάδες που το επιθυμούν:

«ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

Η κάθε σχολική μονάδα μπορεί να ορίσει μέχρι και 2 εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θα επιθυμούσαν να αναλάβουν ένα Πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί σε μία μόνο ομάδα παιδιών (έως 20 μαθητές) από Ιανουάριο έως και Απρίλιο 2016 (2 εργαστήρια το μήνα). Οι εκπαιδευτικοί θα συζητήσουν με τον επόπτη από το Κέντρο μας το θέμα και το πλαίσιο που θα ήθελαν να δουλέψουν με τη συγκεκριμένη ομάδα. Θα ακολουθήσει Μονοήμερη Εκπαίδευση για τον τρόπο εφαρμογής του Προγράμματος και θα οριστεί το πλαίσιο της εποπτείας των εκπαιδευτικών.

Μετά το πέρας του Προγράμματος θα δοθεί στους εκπαιδευτικούς βεβαίωση Εκπαίδευσης –Υλοποίησης και Εποπτείας  του Προγράμματος (συνολικός αριθμός ωρών).

Υπεύθυνη του Δικτύου Εκπαίδευσης-Εποπτείας: Dr Αθανασία Δημητρίου, Ψυχολόγος, Ph.D Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Ιωαννίνων, Επιστημονικά Υπεύθυνη ΚΠ

Για τη συμμετοχή σας  στο Δίκτυο συμπληρώνετε την παρακάτω αίτηση υποχρεωτικά ως και την Τετάρτη 16/12/2015 στέλνοντας τη ηλεκτρονικά στη διεύθυνση odysse@agr.forthnet.gr Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλ. 26410-28770 και 55275 όλες τις εργάσιμες ημέρες από 08.00 έως και 16.00

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.