ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – ΟΚΑΝΑ, στα πλαίσια του Μνημονίου Συνεργασίας με το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (ΣΥ.ΚΑ.ΝΑ), θα υλοποιήσει επίσκεψη στην Κύπρο διάρκειας πέντε ημερών ( 07-11/03/2020), με στόχο την ευαισθητοποίηση της Κυπριακής Κοινότητας με σειρά παρεμβάσεων καθολικής πρόληψης σε Λάρνακα, Λευκωσία & Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα γίνουν επαφές με Πολιτιστικούς Φορείς & Συλλόγους για νέες συνεργασίες με τη νέα Δομή του «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», το Κέντρο Εικαστικής Παρέμβασης «ΙΘΑΚΕΣ».

Η αποστολή θα είναι τριμελής και αποτελείται από την Επιστημονικά Υπεύθυνη του «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», Dr Αθανασία Δημητρίου, η οποία συντονίζει την αποστολή και τις παρεμβάσεις, καθώς και από δύο Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», την Αντιπρόεδρο κα Μαρία Παπαγεωργίου (Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δήμου Αγρινίου) και την Γενική Γραμματέα κα Αμαλία Βούλγαρη (Περιφερειακή Σύμβουλο ΠΔΕ).

Τον Οκτώβριο, το Κέντρο Πρόληψης θα υποδεχθεί αποστολή από την Κύπρο στο Αγρίνιο, με σειρά προγραμματισμένων παρεμβάσεων.